مکتوس

سئو سایت ها

مکتوس

سئو سایت ها

بایگانی
  • ۰
  • ۰

بعضی از ساخت کنندگان ترجیح می دهند که تخم مرغ هارا بشویند .درصورتی که وسایل و تجهیزات حتمی جان دار باشد شستشو کردن می تواند روش موثری در بهداشت تخم مرغ های جوجه کشی می تواند محسوب شود . البته در صورتیکه ذرجه ی حرارت اب موضوع به کارگیری تحت خیس از عرصه پیشنهاد گردیده رسد ویا تعداد اجرام میکروبی موجود یشتر از اقتدار ضد عفونی کنندگی اب باشد می تواند خویش آب به انتشار عامل ها بیماری زا کمک کند . رتبه ی حرات آب مصرفی باید مدام بخش اعظم از درجه حرارت تخم مرغ باشد . آب مورد به کار گیری نباید مجدد رجوع داده گردیده وبار دوم از ان به خواسته ضدعفونی کردن استعمال شود در صورتیکه ازروش غوطه ور کردن استفاده می شود بایستی اب مصرفی به دفعات و بهطور منظم عوض گردد و اکثر از 200 عدد تخم مرغ را در یک گالن اب حاوی مادهخی ضد عفونی قبل از تعویض ان شستشو نشود . غوطه ور کردن تخم مرغ ها نباید بیشتر از 3 دقیقه ارتفاع یکشد واین غوطه ور کردن به رخ بدون نقص انجام پذیرد و گذشته از این که در داخل کارتن منزلت منحصر به فرد نگهداریقزاز داده شوند به طور کامل خشک گردند . برای استعمال از ابی که مجددا رجوع می کند با ید از وسایلی که مرحله ماده ضد عفونی کننده رابه طور تر و تمیز تهیه می کنند استفاده شود که این جور شوینده ها می بایست مجهز به سیستم ضد عفونی کننده نهائی با به کارگیری از محلول هایی که دوباره رجوع و برگشت داده نشداند باشد .(برای کاهش آلودگی) در مورد شستشوی و ضد عفونی تخم مرغ ها امروزه اسباب و دستگاهای موثری به بازار آمده که موثر بودن انها بستگی به شیوه به کارگیری وبه فعالیت گیری نکات پیشنهاد شده در این زمینه دارد . برای شستشوی تخم مرغ ها بایستی فقط از آبی که دارنده کیفیت بالایی می باشد استعمال شود که اندازه آهن مو جود در آن کمتر از 2 قسمت در میلیون می باشد . خرید اینترنتی مرغ

  • ۹۷/۰۷/۰۲
  • امین طیرانیان

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی