زمان انکوباسیون تخم مرغ ها به طور متوسط 504 ساعت (21 روز) می باشد که 18 الی 19 روز اولیه به ستر اختصاص می یابد . قبلی از ورود تخم مرغ ها به باطن ستر می بایست به وسیله کارشناس ذیربط دوران انکوباسیون تخم مرغهای هر فارم توصیف گردد که این کار با توجه به سن گله مادر، میزان تخم مرغ های قابل جوجه کشی و نیز نوع دستگاه انجام می پذیرد و پس از اعمال تصحیحات فیس گرفته مقطع انکوباسیون هر فارم در شناسنامه ستری آن تصویب می شود و این قضیه بیان کنده مدت مطلوب ورود تخم مرغها به داخل ستر هم می باشد .
4
اصل قابل در اختیار گرفتن در سترها عبارتند از: 1- دما: که در طول دوره ثابت می باشد (حدود 37/4 مرتبه سانتیگراد (99/4 مرتبه فارنهایت)) که به وسیله المنت های تعبیه شده در دستگاه ستر فراهم می گردد . همان طور که قبلاً گفته شد در سیستم های چندین سنی، گرمای تولید شده از تخم مرغ ها پس از 9 روزگی هم منجر گرم شدن تخم مرغها با سن زیر خیس می شود .
2- رطوبت: مقدار رطوبت موضوع نیاز در ستر 84 سکو فارنهایت می باشد که در دستگاه های مختلف جوجه کشی ، به رخ بخار آب ، اسپری آب و یا دیسک های گردان تامین می گردد .
3- تهویه: هوای ستر ها به وسیله هوای تالار تامین می شود، که به ازای هر 1000 عدد تخم مرغ 0/14 متر مکعب در دقیقه در نظر گرفته می شود .
4- چرخش: جهت جلوگیری از چسبیدن نطفه به پوسته تخم مرغ، چرخش تخم مرغ ها با زاویه 45 مرتبه در هر 1 ساعت اضطراری می باشد، به گونه ایی که کاهش میزان زاویه چرخش و یا این که دفعات چرخش سبب ساز کاهش میزان جوجه درآوری می شود .
- ۹۷/۰۶/۱۹