درصد بالایی از پیروزی در هچ به کیفیت تخم مرغ تعلق داراست . بهداشت تخم مرغ از تالار مامان آغاز می شود و نیاز مبرم به توجه و دقت و مدیریت لانه های تخم گذاری دارد . کالا آشیانه ها، جابه جایی دقیق تخم مرغ ها و انبار سازی آن ها به شرایطی فراتر از تراز استاندارد نیاز دارد . رئیس تولید کننده در گله های مادر برای ساخت تخم مرغ های منزه خیلی حساس است . در خیلی از بخشها به علت اینکه برنامه ای برای بهداشت ندارند و یا از شیوه های نا مناسب استعمال می نمایند یا این که کمترین تراز مدیر را داشته اند، درصد هچ آنها خیلی ذیل بوده است . امروزه با وارد شدن دستگاه های خودکار قوانینی را بوجود آورده میباشد که خیلی از مساله مدیریتی را حل کرده است و بیشترین تراز بهداشتی را آماده آورده میباشد . اما هزینه زیادی که این گونه دستگاه ها دارند معمولا ساخت کنندگان اشتیاقی برای بکار بردن آنان در تالار های خود ندارند .
لانه ها همیشه بایستی تمیز نگه داشته شوند و بستر در یک مبنا منظم و با قاعده به طور آراسته جایگزین شود . از استفاده یونجه خشک و یا این که کاه خویش داری نمایید چون که ممکن میباشد که کثیف به هاک آسپرژیلوس باشند . شایسته ترین انتخاب برای بستر مناسب ، تراشه نرم چوب میباشد . تخم مرغ ها می بایست به طور منظم از لانه ها جمع آوری شوند و این فعالیت باید حداقل روزی چهار توشه چهره گیرد . و آشانه ها در انتها با اعتنا ویژه ای ضد عفونی شوند .
- ۹۷/۰۶/۱۳