کشی اساسی می باشند اما چهار ادله بالا نقش دارای اهمیت را ایفا می کنند و به بیان دیگر در حالتی که آن چهار برهان درست رعایت نشوند دیگر نکات بعدی حیاتی نخواهند بود .
دما
: در اختیار گرفتن دقیق و تهیه صحیح دما توسط دستگاه جوجه کشی دما اولین و با اهمیت ترین ادله در جوجه کشی برد آمیز می باشد .
یک جنس جوجه کشی خوب ماشینی است که بتواند به درستی و با توجه بالا دما را میزان گیری کند و به شایسته ترین صورت ممکن دما را تهیه و تنظیم کند .
در مدت جوجه کشی در هجده روز اول که به مدت ستر مشهور می باشد دما معمولا در بین 37 .5 تا 37 .8 مرتبه سانتیگراد بایستی باشد .همچنین دما در سه روز انتهایی یعنی در مدت هچر بایست روی 37 .2 جایگاه تنظیم شود .
البته این دما منحصر به فرد مرغ بوده و هر پرنده دمای مخصوص به خود را دارااست .
هنگامی می خواهید یک ماشین جوجه کشی بخرید بایست اعتنا کنید سنسور های آن دستگاه توانایی سنجش دما در حد دهم مرتبه را داشته باشند زیرا اختلاف دمایی بیش از 0 .5 مرتبه باعث کاهش بسیار شدید بازده جوجه کشی و افزایش تلفات در جوجه کشی می شود .
مثال دستگاه های جوجه کشی جان دار در بازار از اشکال سنسور های متعدد برای سنجش دما به کار گیری می کنند .
یک سنسور مطلوب در مقطع نگارش این مطلب که توان در دست گرفتن ظریف دما را به چهره دیجیتال داشته باشد حدودا 100 هزار تومان می باشد .
به همین استدلال یکی از عواملی که سبب ساز میگردد بعضی نمونه دستگاه های جوجه کشی جانور در بازار قیمت گرانتری نسبت به بقیه نمونه ها داشته باشند همین سنسور با کیفیت می باشد .
سنسور دمای 2 هزار تومانی هم در بازار وجود دارد اما این کجا و آن کجا .
همینطور به هیچ وجه دستگاه های جوجه کشی که دارای ترموستات انالوگ میباشند را خریداری نکنید چرا که 1 .5 تا 2 سکو غلط داراهستند و هیچ گاه به سمت اتومبیل جوجه کشی نروید که قابلیت کالیبراسیون ترموستات دما و رطوبت سنج را نداشته باشد .
- ۹۷/۰۶/۱۰